Haarlemmerland, in één keer goed!

Volg ons op Facebook

Keukens

Keukeninstallaties

Keukeninstallatie is nauwkeurig werk. Hiervoor is ervaring en vakmanschap in de keukeninstallatie nodig. Daarnaast moet er ook beschikking zijn over veel en hoogwaardig gereedschap voor een correcte keukeninstallatie.

U kunt bij Haarlemmerland terecht voor het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken, op zijn plaats brengen van gas- en waterleidingen en elektra tot het plaatsen van de nieuwe keuken en het plaatsen en aansluiten van alle voorkomende randapparatuur. Ook voor de afwerking,  zoals het betegelen van de muren en de  vloerafwerking kunt u bij ons terecht. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk worden deskundige en betrouwbare personen ingeschakeld. De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt. De zorg wordt u uit handen genomen.

Haarlemmerland voert alle keukeninstallatie werkzaamheden na zorgvuldige controle van de tekeningen en maatvoeringen uit met zorg, nauwkeurigheid en het juiste gereedschap.

Haarlemmerland
E.P. Eerland

Rijnstraat 46
1966 XS Heemskerk

Tel/Fax: 0251 827 966
Mobiel: 06 384 88 337

info@haarlemmerland.nl