Haarlemmerland, in één keer goed!

Volg ons op Facebook

pano-bus-open.jpg

Werkwijze

U zoekt een bouwbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als u zelf? Aannemersbedrijf?Haarlemmerland denkt in alle fases met u mee. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Indien u contact met ons opneemt doorlopen wij de volgende stappen:

Persoonlijk gesprek

Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en idee?n te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Inventarisatie van uw wensen

Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. We bespreken de volgende onderwerpen:

  • uw bouwproject
  • bouwtekening (indien nodig)
  • bouwvergunning (indien nodig)
  • omvang van de werkzaamheden
  • materiaalsoorten
  • stucadoors-, elektra-, schilder- en loodgieterswerk
  • gewenste bouwperiode

Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe. Indien wij een bouwtekening, constructie berekening of bouwvergunning als onderdeel van de offerte moeten maken zullen deze kosten ten alle tijden betaald moeten worden middels een aparte factuur. Deze factuur zal bij opdracht in mindering worden gebracht op de aanneemsom. Bovengenoemde bescheiden blijven echter eigendom van Haarlemmerland.??

Offerte

Binnen drie weken na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de omvang van de werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen.

Opdrachtbevestiging

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel met wat aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en onze Algemene Voorwaarden ter ondertekening. In de opdrachtbevestiging zullen ook de start- en opleverdatum vermeld worden, welke wij vooraf met u afstemmen.

Planning

Wij werken nauw samen met door ons ingeschakelde toeleveranciers en onderaannemers zodat u er vanuit kunt gaan dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd en volgens planning verlopen.

Uitvoering

Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om het opruimen van sloopafval en afkomende materialen. Wij streven ernaar aan het einde van de dag de bouw netjes achter te laten. Desgewenst gebruiken wij bij interieurverbouwingen stofschotten en stucloop (ter bescherming van de vloeren),

Tussentijds contact

Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook ??n contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Tussentijd bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de uitvoering.

Oplevering

Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, zoals afgesproken.

Garantie

De garantietermijn bedraagt 5 jaar, tenzij anders vermeld. (zie Algemene Garantie Bepalingen in onze Algemene Voorwaarden)

Betalingstermijnen

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. In de opdrachtbevestiging staat het aantal betaaltermijnen vermeld (afhankelijk van de aanneemsom en bouwtijd). Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Haarlemmerland
E.P. Eerland

Rijnstraat 46
1966 XS Heemskerk

Tel/Fax: 0251 827 966
Mobiel: 06 384 88 337

info@haarlemmerland.nl