Haarlemmerland, in één keer goed!

Volg ons op Facebook

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Wij voeren verbouwingswerkzaamheden uit waarbij, met name, houten ramen en kozijnen dienen te worden vervangen en leveren alle kozijnen voor u op maat. De kozijnen kunnen bij u op locatie worden ingemeten. Zo bent u er altijd van verzekerd dat het kozijn goed zal passen. U kunt bij ons???n kozijn laten maken maar u kunt ook terecht voor een grotere hoeveelheid.

Al onze houten kozijnen zijn voorzien van tochtstrips en hang- en sluitwerk en zijn uitgevoerd met hang en sluitwerk met SKG**keurmerk.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen bij u, indien gewenst, inmeten zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. Op onze kozijnen zit 6 tot 8 werkweken levertijd.

Kunststof kozijnen

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product met een breed scala aan mogelijkheden. Voor iedere situatie kan Haarlemmerland u een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui leveren met hoogwaardige kwaliteit en garantie. De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • Forse energiebesparing, lage milieubelasting
  • Onderhoudsarm / lange levensduur
  • Ongekende isolatiewaarde
  • Uitstekende inbraakveiligheid
  • Goede prijs- / kwaliteitsverhouding.

Tegenwoordig worden kunststof kozijnen zo gemaakt, dat deze een perfecte vervanger zijn van houten kozijnen. U hebt de keuze uit straks en modern, of kozijnen die zijn afgewerkt in traditionele houtstructuur.

Montage

Als de offerte naar wens is, komt Haarlemmerland langs om de bestelde kozijnen te plaatsen. Om te beginnen worden de oude kozijnen verwijderd. Dit gebeurt met veel zorg, zodat er geen beschadigingen aangebracht worden. Na de verwijdering en het afvoeren van de oude kozijnen, worden de ontstane ruimtes gecontroleerd op, met name, het voeg- en metselwerk. Afhankelijk van de constructie die er al was, wordt het kunststof kozijn in het ontstane gat geplaatst. Als het kozijn waterpas op de juiste plaatst staat, worden er gaten in de kozijnen geboord. Zo wordt de kozijn op zijn plaats geschroefd. Nu kan het kozijn verder af worden gemonteerd. Hierna kunnen draaiende delen afgehangen worden en begint de plaatsing van het isolatieglas. De kunststof kozijnen worden na de montage schoongemaakt en gecontroleerd. Pas als alles echt maar wens is gaan de monteurs naar huis. In sommige gevallen blijft het oude houten kozijn gehandhaafd en wordt er een kunststof kozijn ingetrokken. Dit heeft als groot voordeel dat er veel minder kans is op beschadigingen van uw voeg- en metselwerk of verzakkingen.

?

Haarlemmerland
E.P. Eerland

Rijnstraat 46
1966 XS Heemskerk

Tel/Fax: 0251 827 966
Mobiel: 06 384 88 337

info@haarlemmerland.nl